Surat buat mu

jakarta 5 Febuari 2011

Kepada Yth.

Orang yang ku sayang

Di

Tempat

Salam Sayang

hai, apa kabar semoga keadaan mu baik baik aja ya saat baca email ini. kangen sama kamu, rindu sama kamu..saat ini aku lagi berusaha pindahin semua yang berhubungan dengan kita di berbagai macam situs internet ke tempat yang gak akan kamu temuin atau cari di google atau yahoo. aku gak mau kamu ingat hal hal itu, biar kenangan itu aku yang simpan aja aku yang kenang aja. sekarang dengan hidup baru mu semoga kamu selalu bahagia. sedih rasanya kalau melihat kenangan itu tapi biarlah kenangan akan tetap menjadi sebuah kenangan, mungkin diantaranya atau bahkan semuanya gak penting bagi ika makanya lebih baik aku pindahin aja.

maaf ya kalau selama ini aku banyak salah sama kamu, mungkin kamu gak senang sama kelakuanku selama ini. aku mengerti kok. sekarang harapan ku harus ku simpan lagi, penantian harus datang lagi. kehidupan sebelum kamu datang kembali akan ku jalanin lagi. jadi gak usah kuatir hal ini dah biasa ku hadapi dah 2 x sekarang yang ke tiga jadi dah gak kaget lagi.

dalam email ini aku cuma mau pertegas kembali kalau aku :

1. sayang kamu

2. cinta kamu

3. gak mau jauh dari kamu mau terus sama - sama kamu

4. mau kamu bahagia

aku sadar perbedaan prinsip yang buat kita gak bisa sama - sama lagi, gak bisa dekat lagi seperti kemarin - kemarin. aku sudah terima itu semua. yang gak akan aku terima adalah  kamu kembali sedih. sudah cukup ya duka citamu, aku gak mau kamu kembali sedih, berduka, rapuh kayak sayap kupu - kupu. yang ku harap kamu ceria, bahagia dengan apa yang kamu pilih,tangguh dan tegar seperti Binaragawati ( Kayak gimana ya ????????)hehe.... jangan mau dimanfaatkan orang, bila ada tanda tanda sudah gak beres tinggalin aja gak usah takut gak punya teman atau pacar kan masih ada gw(heheeee...ngarep)

kalau aku gak disampingmu lagi jaga dirimu ya. ingat jangan bandel. nanti aku datang gak boleh ada orang lain yang rendahin kamu. kalau ada lihat aj ku bawa kamu ke tempat ku tempat yang gak mengenal kamu jadi kamu gak akan direndahin.

ya sudah lah dah panjang surat ini nanti kamu males bacanya ( dibaca aja dah bersyukur banget).

Salam Sayang

dkristianto48@ymail.com


Jakarta 5 February 2011

Dear.

People who love me

In

Place

Greetings dear

hi, how are you doing hopefully good things you wrote so well when reading this email. miss you, miss you .. at this moment I again tried pindahin all associated with us on various internet sites to a place that you will not temuin or search on google or yahoo. I do not want you to remember things about it, let me save the memories that I recalled aja aja. now with your new life may you always be happy. if it feels sad to see it but let the memories memories will remain as a memory, maybe even all of them or not important for ika so I'd better pindahin aja.

excuse me if I've been a lot wrong with you, maybe you're not happy at my behavior during this. I understand why. I hope now I have to save more, waiting to come again. life before you come back I'll run again. so do not worry this is normal dah dah 2 x my face now that the three so dah not surprised anymore.

in this email I just wanted to come back if I affirmed:

1. love you

2. love you

3. 'm not far from you want to continue the same - same as you

4. want you to be happy

I realized the difference principle that we can not make the same - same again, can not close again as yesterday - yesterday. I've received it all. who do not will I receive is you re sad. had enough grief citamu yes, I do not want you back sad, sad, fragile butterfly wing kayak - butterflies. which I hope you're happy, happy with what you choose, strong and brave like female bodybuilders (Kayak ????????) how ya .... hehe people do not want to be used, if there are signs of something wrong was not lef aja need not be afraid do not have any friends or my boyfriend is still there i (heheeee. .. ngarep)

if I'm not beside you again take care ya. remember do not be stubborn. I later came to be there is not another person who rendahin you. if anyone see my aj me take you to places where you do not know so you will not direndahin.

yes already is dah length of this letter you are lazy to read it later (read aja dah very grateful.)

Greetings dear

dkristianto48@ymail.com


14 Febuari

Jakarta 14 Febuari
Kepada
Orang yang kusayang
di Tempat

Salam sayang
semoga saat baca ini kamu dalam keadaan baik - baik saja. aku disini juga dalam keadaan baik baik aja kok jadi gak usah kuatir sama keadaan ku.
semoga dihari yang di agung agungkan orang sebagai hari kasih sayang ini. kamu penuh kasih sayang dari semua orang - orang yang ada disekitar kamu
aku tau sekarang seluruh dunia akan merayakan hari kasih sayang bagi mereka, bagi pasangan mereka dan bagi keluarga mereka. aku tau hari ini hari moment yang terindah, tapi tidak untuk ku. moment ini adalah sesuatu yang biasa kulalui dengan kesendirian. hanya ditemani secangkir teh dan sebungkus roti duduk didepan komputer untuk memandang wajah mu. tak apalah hari ini aku merayakan bersama komputer, aku juga tetap bisa merayakannya. kuharap kau merayakan tidak seperti aku, perayaan mu harus ditemani orang orang yang terdekat, orang - orang yang kamu sayang n mereka juga sayang kamu. dan itu pasti jadi hal yang terindah buat kamu.
hari kasih sayang bukan hari ini sajakan dirayakan tetapi setiap hari. hari kasih sayang juga tidak harus dengan coklat dan mawar merah tetapi harus dengan secangkir hangatnya kasih sayang setiap hari dan semangkuk besar ketulusan untuk menyayangi setiap saat. itu yang akan kuterapkan dalam hidupku ini. jadi aku tetap bisa menikmati hari kasih sayang walau kamu tak disampingku

ini surat ku untuk mu,surat kasih sayang 14 Febuari terima kasih sudah mau baca surat ini. selamat pagi

salam sayang


Dkristianto48@gmail.com



Jakarta 14 February
To
People who kusayang
in Place

Love
hopefully when you read this in good condition - only better. I am here also in good condition both aja kok so not worry about my same situation.
I hope that in the great Day as a day glorifying people love this. loving you of all people - those who are around you
I know now the whole world will celebrate the day of love for them, for their partner and for their families. I know today is the most beautiful moments, but not for me. This moment is something that usually go through with solitude. only accompanied by a cup of tea and a packet of bread sitting in front of a computer to look at your face. never mind today I celebrate with a computer, I can still celebrate. I hope you celebrate do not like me, your celebration should be accompanied by the nearest person, people - people you love n they love you, too. and it would be a wonderful thing for you.
Valentine's day is not today but sajakan celebrated every day. Valentine's day is also not necessarily with brown and red roses but have a cup of warm affection every day and a big bowl of sincerity to cherish every moment. It will be kuterapkan in my life. so I can still enjoy a day of love even though you're not beside me

This my letter to you, letter of affection on February 14 will thank you for reading this letter. good morning

hello darling


Dkristianto48@gmail.com


Jakarta 14 February
To
People who kusayang
in Place

Love
hopefully when you read this in good condition - only better. I am here also in good condition both aja kok so not worry about my same situation.
I hope that in the great Day as a day glorifying people love this. loving you of all people - those who are around you
I know now the whole world will celebrate the day of love for them, for their partner and for their families. I know today is the most beautiful moments, but not for me. This moment is something that usually go through with solitude. only accompanied by a cup of tea and a packet of bread sitting in front of a computer to look at your face. never mind today I celebrate with a computer, I can still celebrate. I hope you celebrate do not like me, your celebration should be accompanied by the nearest person, people - people you love n they love you, too. and it would be a wonderful thing for you.
Valentine's day is not today but sajakan celebrated every day. Valentine's day is also not necessarily with brown and red roses but have a cup of warm affection every day and a big bowl of sincerity to cherish every moment. It will be kuterapkan in my life. so I can still enjoy a day of love even though you're not beside me

This my letter to you, letter of affection on February 14 will thank you for reading this letter. good morning

hello darling


Dkristianto48@gmail.com